Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.
© 2009 Všechna práva vyhrazena
www.baterieonline.cz

Staňte se našimfacebook.gifi  
fanoušky na Facebooku  

.
rss.gif
Odebírejte novinky
z našeho blogu  

 

Otestujte si svou autobaterii!

Chcete vědět, jak dlouho ještě vydrží vaše autobaterie?
Připravili jsme pro vás chytrou aplikaci v retro stylu, která vám po vyplnění informací o baterii a autě ukáže, jak dlouho vám ještě autobaterie vydrží. Berte ji prosím s humorem a nadsázkou, ale nemyslete si, appka je docela přesná :)



Nakupujte bez nutnosti registrace!

Abyste u nás nakoupili, nemusíte se registrovat.
K nákupu vám stačí pouhá 4 kliknutí.

Jednoduše vyberete produkt, který chcete zakoupit, kliknete na KOUPIT, zvolíte přepravní tarif a kliknete na tlačítko OBJEDNAT, vyplníte své kontaktní údaje a potvrdíte kliknutím na ODESLAT OBJEDNÁVKU. To je vše, o zbytek se už postaráme my :)

 

Blogujeme (nejen) o autobateriích

Náš blog vám přináší užitečné infomace nejen o našem zboží, ale také rady a tipy na správnou údržbu autobaterie a motobaterie, či recenze zajímavých produktů. Pravidelně vydáváme články z oblasti motorizmu, autobaterií, ale také internetového nakupování.

Blog je určen nejen našim zákazníkům, ale všem motoristům, kteří se zajímají o to, co má jejich auto pod kapotou. K jednotlivým článkům může kdokoliv přidat i vlastní názor či zkušenost, což z blogu činí zajímavý interakční nástroj užitečný pro ostatní čtenáře.

Navštivte náš Blog

 

 

Sledujte náš YouTube kanál

Nahráváme pro vás užitečná videa! Chcete vědět, jak zprovoznit motobaterii, nebo jak nastartovat pomocí startovacích kabelů?

 

 

Navštivte náš

ZBOŽÍ V AKCI

Naše cena 1 950 Kč
skladem
Naše cena 4 573 Kč
skladem
Naše cena 11 999 Kč
skladem

NOVINKY

arr3Otestujte si sami svou autobaterii!Připravili jsme pro vás malý užitečný prográmek, pomocí něhož si můžete sami "změřit" svou... arr3Videonávod na aktivaci motobaterieKoupili jste si novou motobaterii? Pokud je to moderní bezúdržbová baterie typu AGM/VRLA, není od... arr3Videonávod na startování přes kabelyZtroskotali jste ráno na zamrzlém parkovišti, baterie mele z posledního, nebo startér už ani... arr3Osobní odběr či online platba - levnější nákup :)Kupte autobaterii ještě levněji! Naši zákazníci z regionu mají možnost si své zboží vyzvednout u... arr3Nové autobaterie EXIDE MICRO-HYBRID Americká značka Exide přichází na trh s novou řadou startovacích autobaterií. Tyto baterie se... arr3Kupujeme motobateriiVýběr startovací baterie pro motocykl, skútr nebo čtyřkolku není dnes díky bohaté nabídce takový... arr3Správný výběr autobaterieAby byl motorista spokojen s kvalitním startem svého auta, musí pro to něco udělat už při koupi...

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

Naše cena 1 950 Kč
skladem
Naše cena 2 050 Kč
skladem
Naše cena 2 690 Kč
skladem

KONTAKTY

Baterieonline.cz
Marek Hlosta
tel: +420 777 69 21 28
napište nám
skype: bee__pee

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
  • Udělujete tímto souhlas firmě Marek Hlosta se sídlem Kolaříkova 1590, 73801 Frýdek-Místek, IČ 66711037, zapsaná v Živnostenském rejstříku, ev.č. ŽL 380202-62644-00, č.j.ŽL 97/2/13460P/15482/3, evidovaná u Obecního živnostenského úřadu ve Frýdku-Místku (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • marketingové cookies (anonymní)
    • aktivita uživatele (prohlížené produkty a stránky, nákupní chování)
  • Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • marketingového zpracování Vašich nákupních preferencí
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní
  • Souhlas udělujete na zpracování po dobu 90 dní a to za účelem:

    • marketingového zpracování vašich nákupních preferencí, pokud tuto dobu neprodloužíte
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní, pokud tuto dobu neprodloužíte
  • Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatelem služby Facebook Ads, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA
    • Poskytovatelem služby Google AdWords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
    • Poskytovatelem služby Sklik, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  • Osobní údaje nebudou předány mimo území EU. (Servery na území EU)

  • Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu nebo zasláním emailu.

  • Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek zabránění spouštění remarketingových kódů reklamních nástrojů a zabránění personalizace obsahu na webových stránkách e-shopu
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů